REALITY FM , 97.1 FM STEREO                REALITY FM , 97.1 FM STEREO welkom!  COPYRIGHTS REALITY FM 1998 - 2021 , ALLE RECHTEN VOOR BEHOUDEN AAN DE EIGENAARS
GEZOCHT: GEMOTIVEERDE DJ’S, MAN OF VROUW BIJ REALTY FM, DIT IS JE KANS OM DJ TE WORDEN
Omdat we eigenlijk pas in 2021 echt goed van start zijn gegaan met onze uitzendingen via het internet en via de FM frequentie en alles nog in een opstart fase zit zijn we alvast op zoek naar dj’s , man of vrouw die het leuk vinden om met ons team mee te doen. Beschik je over dat talent en wil je graag je muziek laten horen in een programma , dan zouden we zeggen , meld je aan en wie weet ben je onderdeel van ons gezellig team.

Reality FM wil dus graag kennis met je maken, mits je beschikt over :

We hanteren wel enige voorwaarden als je met ons mee wilt doen, en we hopen dat je deze dan ook respecteert. Gezelligheid en teamwork staat bij Reality FM boven aan, daarom vragen we je het volgende in acht te nemen. 1 : Goede kennis van muziek in al zijn vormen. 2 : Verstand hebben van het maken van radio programma’s, weten wat de luisteraar(s) willen. 3 : Beschikken over een goede en stabiele internet verbinding , met een minimale upload van 50 tot 200 mbps en een download van minstens 100 mbps of hoger. Dit is belangrijk voor het online houden van de audio streams. Het werken en draaien via WIFI is niet toegestaan. 4 : Beschikken over goede en stabiele computers, voorzien van de juiste software en een ge-updated versie van windows. 5 : Beschikken over eigen apparatuur, zoals microfoon, mengtafel en alle aanverwante apparatuur. 6 : Bereid te zijn om op vaste dagen te draaien en in wisseldiensten. 7 : Bereid te zijn om mee te delen in de maandelijkse kosten voor de websites en audiostreams. 8 : Bereid te zijn om met de vergaderingen mee te doen wanneer dat nodig is. Voor elke nieuwe dj , man of vrouw, geld een proef periode van 1 maand, voordat er besloten word dat de nieuwe dj zijn / haar programma gaat draaien, zal er er eerst een proef opname moet worden gemaakt of men gaat via onze test stream een programma draaien van 30 minuten. Deze wordt dan opgenomen en naar de eigenaars van Reality FM gestuurd, zij zullen dan beoordelen of men dan in het team geplaatst kan worden.  
© RealityFM

Het is verboden om :

Tijdens de uitzendingen kwetsende opmerkingen te maken naar de luisteraars en teamleden. Wanneer dit opgemerkt volgt direct ontslag als medewerker bij Reality FM.

Het is de dj niet

toegestaan om :

Te vragen om wachtwoorden voor de streams en websites. Deze blijven in beheer van de eigenaars. Bij misbruik hier van volgt ook direct ontslag als medewerker en wordt men direct alle toegang tot de sites, chatroom, verzoekserver en meer ontzegt. Reclame maken mag, maar dan alleen voor Reality FM en zijn of haar sponsors. Dit zijn onze inkomsten voor alles. Ook hier geldt bij misbruik hier van volgt ook direct ontslag. Het is belangrijk dat er goed met elkaar gecommuniceerd wordt. Bij vragen of andere zaken, gebruik dan de Whatsapp groep hier voor
MENU

Altijd een dj willen zijn bij een leuk en gezellig radio station ? Dat kan bij Reality FM !

Hoofdpagina Contact pagina

REALITY FM , 97.1 FM STEREO , INTERNET EN FM RADIO

MUZIEK VOOR IEDER WAT WILS

WWW.REALITYFM.NL

00:00:00