© COPYRIGHTS REALITYFM 2021, ALLE RECHTEN VOOR BEHOUDEN AAN DE EIGENAARS ©

Teamleden RealyFM.NL

DJ PAUL / EIGENAAR / PROGRAMMA / ALGEMENE ZAKEN

Na een moeizame start van RealityFM in het begin van dit jaar heeft Paul besloten om het roer volledig om te gooien en gezegd dat RealityFM een station voor iedereen moet zijn. Welke programma’s draait Paul ? Voornamelijk ook verantwoordelijke voor de nonstop muziek maar als hij zin heeft draait hij elke dag wel een paar uurtjes live.

DJ JOHN / MEDE-EIGENAAR / TECHNISCHE ZAKEN

DJ John is ook geen onbekende man in de radio wereld. Hij heeft voor alles een technisch oogje en zorgt er ook voor dat de techniek achter RealityFM op en top in orde is. Tevens zorgt hij er ook dat de administratie omtrend RealityFM in orde is en als dat niet zo is, laat hij dat wel even weten. Welke programma’s draait John ? Dat kan van alles zijn. Zijn muziek smaak is zeer uitgebreid en kan de luisteraar geheel laten op gaan in de muziek.

Webmaster Theo / website support /

Als er iemand is die de website van RealityFM wel kan maken en bijhouden dan is het Theo wel. Met de nodige kennis en inzicht zorgt hij er voor dat de website altijd up to date is, en mocht je iets zien op de website dat niet klopt, spreek hem gerust aan, dan zorgt hij er voor dat dit zo snel mogelijk wordt aangepast. Draait Theo ook als dj ? Ja dat doet hij , alleen dan bij een ander radio station. Maar als het moet kan hij ook bij RealityFM zijn kunstjes laten horen. Dit is niet altijd zo maar je zal hem zeker wel een keertje horen.
REALITYFM.NL .. JOUW MUZIEK ZENDER

DJ JOUW NAAM

Als toekomstige dj kan jou naam en foto op deze pagina staan. Dus lijkt het je wat om mee te doen met RealityFM en met je eigen muziek en muziek de luisteraars te kunnen vermaken? Laat het dan ons even weten. We zorgen er voor dat je dan wordt geholpen met het instellen van de juiste codes en andere aanverwante software zodat je een sterke start kan maken. Welke programma’s ? Daar komen we dan wel uit in de toekomst…

DJ Tom

Dj Tom… een naam voor een eigenzinnige dj. Maar wat hij of zij draait is altijd een verrassing voor de luisteraar(s). Wanneer hoor je onze Dj Tom? Zo af en toe hoor je hem eens draaien, en natuurlijk op de eigenzinnige manier zoals dj Tom het alleen kan Welke programma’s draait hij of zij ? Dat is voor even een verrassing…