© COPYRIGHTS REALITYFM 2021 , ALLE RECHTEN VOOR BEHOUDEN AAN DE EIGENAARS ©

Nonstop muziek 24/7

Onze nonstop computer is voorzien van de laatste nieuwste dj software en draait op de laatste nieuwste versie van windows. Regelmatig wordt deze muziek vervangen voor de nieuwste hits en updates. Laat je dus verrassen door de gevarieerde muziek keuzes.

Live programma’s door de

Dj’s van RealityFM…

De dj’s hebben allemaal hun eigen programma’s. En tijdens de live programma’s kan men een verzoekje aanvragen via het bekende telefoon nummer van de live dj. Wil je favoriete plaat horen, stuur hem of haar dan even een berichtje…

RealityFM Weekplaat…

Elke zondag wordt door de dj’s een weekplaat gekozen. Dit kan een gouwe ouwe zijn of de laatste nieuwste hollande klapper. Binnenkort is het ook mogelijk om de luisteraar de gelegenheid te geven te kiezen voor de weekplaat bij RealityFM. Meer info vind je HIER

DJ Paul’s Weekend Show

Onder de noemer Dj Paul’s Weekend Show draait deze dj op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 15.00 uur de lekkerste weekend hits. Met leuke items zoals de nieuwste stijgers en dalers in de hollandse top 30 en top 40 muziek. Dus we zouden zeggen stem af op jouw favoriete muziek zender, RealityFM…!

DJ John’s Party Knallers

De naam zegt het al eigenlijk, party knallers, DJ John zorgt er voor dat je speakers letterlijk van de muren springen met deze gezellige party knallers, dat kan een hele foute gouwe ouwe zijn maar net zo goed een oer gezellige carnavals plaat.. Elke avond tussen 19.00 en 22.00 uur hoor je DJ John bij RealityFM..!

Dj Tom’s Music Party Show

Dj Tom’s Music Party Show, een programma waar je eigenlijk niet weet welk nummer gedraaid wordt. Een radio show met van alles erin, van goud van oud tot en met de nieuwste hollandse klappers. Wanneer hoor je Dj Tom ? We zouden zeggen, open je internet browser en log in op onze website..

PROGRAMMA INDELING REALITYFM

Elke dag verzorgt RealityFM de leukste programma’s, zowel nonstop en live programma’s. De dj’s zullen er voor zorgen dat je geen minuut mist van de gezelligste muziek, die zeer gevarieerd is en voor iedereen luisterbaar is. Of het nu een gouw ouwe is of een hollandse mee zinger, je herkent ze gelijk.. Dus stem af op RealityFM… Tijdens de live uitzendingen kunt je via de telefoon nummers van de dj’s ook je verzoekje aan vragen. De telefoon nummers staan aan de rechterkant van deze pagina. Via Whatsapp kan je ook een bericht sturen.
REALITYFM.NL .. JOUW MUZIEK ZENDER
verzoekje aanvragen? klik op het plaatje…
Of bel naar de studio’s: Dj Paul : 06 49 10 35 48 DJ John : 06 85 86 53 84 Dj ………. : 06 Dj ………. : 06
Wie draait live..?