REALITY FM 97.1 FM STEREO               REALITY FM 97.1 FM STEREO
Nieuws / Updates / Mededelingen :
Vragen over de site ?
Algemene informatie  COPYRIGHTS REALITY FM 1998 - 2021 , ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN AAN DE EIGENAARS

Updates website 25-4-2021

Het heeft de nodige tijd gekost om de website in zijn huidige jasje te proppen en het resultaat is er wel naar moet we zeggen. Soms wat kleine foutjes en hier en daar wat aanpassingen. We zijn al blij dat er enigzins bekendheid ontstaat in de regio, zowel via het internet en via mond op mond reclame. Tevens hebben we nu een volledige werkende chatroom online staan waar men de medewerkers en andere chatters kan ontmoeten en gelijk mee kunnen luisteren met de muziek.  Kortom, weer een berg werk is verzet door de webmaster en iedereen die er aan mee werkt. Let op: Reality FM is op zoek naar bedrijven , winkels en sponsors die zijn of hun logo en website willen laten zien op de website van Reality FM. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op en wie weet ?

Laatste updates website Reality FM :

De website is sinds 13-4-2021 volledig online gekomen, echter hier en daar zitten nog wat haperingen erin. Onze belangrijke punten die momenteel in de maak zijn : 1 : Administratief het een en ander regelen van BUMA / Sena muziek rechten. (klaar) 2 : Streams aangepast naar de nieuwe stream provider, stream op 320 kpbs 44kHz Stereo (klaar) 3 : Programma indeling wordt binnenkort ook aangepast op de website. (nog te doen) 4 : Reality FM is op zoek naar medewerkers op vrijwillige basis. Lees hiervoor onze aparte pagina. 5 : De chatroom is vanaf heden 21-4-2021 live en online, dus kom er gezellig bij. (klaar) 6 : De oude website van reality fm zal binnenkort offline gaat, hier voor komt een backup website. (klaar) 7 : FM zenders en aanverwante apparatuur wordt grondig nagelopen voor betere kwalitet / geluid. Er is dus nog een hoop werk te doen en we begrijpen ook dat het voor de bezoekers / luisteraars best wel eens frusterend kan zijn als er geen geluid op de fm of internet is. Maar wij als team doen onze uiterste best om alles zo netjes mogelijk te maken. Het is dus een kwestie van tijd en hopelijk uw begrip daarvoor.
MENU MENU Stuur mail naar de webmaster Vragen of andere opmerkingen ?
Laat het ons weten Als je wat ziet op de website wat niet helemaal volgens de richtlijnen van Reality FM is, laat het ons dan weten, We zullen er dan voor zorgen dat alles wordt nagelopen en waar nodig zullen deze worden aangepast. gebruik onze contact pagina voor contact met onze medewerkers
00:00:00

Licentie nummer

SW21n.0002595
Hoofdpagina RFM Contact RFM DJ Worden bij RFM