© COPYRIGHTS REALITYFM 2021, ALLE RECHTEN VOOR BEHOUDEN AAN DE EIGENAARS ©

We zijn op zoek naar jou als dj..

REALITYFM BIEDT JE DE KANS OM JE TALENT ALS TOEKOMSTIG DJ TE LATEN HOREN…

RealityFM is op zoek naar aanstormende dj talenten, zowel man of vrouw, maar wel met de juiste instelling om van RealityFM HET station te maken waar iedereen van kan genieten. Wanneer je denkt dat je dit kan ben je misschien wel de juiste aanvulling voor ons team. Het is per slot van rekening een hobby voor iedereen. En als je ook nog aan de onderstaande voorwaarden voldoet kan je misschien al heel snel mee draaien. Goede en gemotiveerde inzet… Mee denken met het team in het algemeen… Een prettige stem hebben, goed duidelijk kunnen praten… De juiste muziek in huis hebben, over het algemeen is onze muziek heel gevarieerd.. Beschikken over de juiste apparatuur en software… Beschikken over computers die voorzien zijn van de laatste windows versies… Internet verbindingen van minimaal 100 MBPS download en minimaal 50 MBPS upload… Alleen internet verbindingen verbonden met kabel, WIFI is niet toe gestaan voor het draaien… Uit ervaringen met andere radiostations en dj’s weten we als geen ander hoe belangrijk het is om over de juiste instellingen te beschikken. We hebben vaak genoeg mee gemaakt dat er mensen zich aanmelden en later bleek dat het niet echt werkte. Daarom hanteren we ook een proeftijd van 14 dagen en willen we ook eerst een proef opname horen van jou als dj. Als dit onze goedkeuring heeft, krijg je van ons een dag en tijd waar je dan je programma’s mag gaan draaien. Als je dit allemaal aanspreekt, neem dan even contact op met ons, de informatie vind je op onze contact pagina om je eventueel aan te melden.

Zijn er kosten aan verbonden als dj?

Helaas is het maken van internet radio maken geen goedkope hobby, wij hebben ook onze kosten zoals webhosting, streamkosten en niet te vergeten de Sena / Buma. Daarom is het ook zo dat we aan elke dj, dus ook de eigenaars en alle andere teamleden een kleine bijdrage vragen om in de kosten te delen. Welke kosten dat zijn wordt je dan later mede gedeeld.

Belangrijke informatie…

De algemene regels voor elke dj en teamleden is dat hij / zij ieders privacy respecteert. Dus mocht men iets weten over andere teamleden, houd dit voor jezelf. Mochten we het toch te komen weten dat er met de privacy van andere teamleden iets gedaan is of wordt, dan wordt de betreffende persoon aangesproken en volgen er sancties. Dit kan dan betekenen tot directe uitsluiting van het team zijn of geen toegang meer krijgen tot de websites en streamservers. Het is ook dan strikt verboden om de streamserver informatie en websites te verspreiden onder andere partijen.
REALITYFM.NL .. JOUW MUZIEK ZENDER
muziek start automatisch….